Εύηχη πόλη 2018

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων PDF Εκτύπωση
Ποια είναι η Αλίκη;  Είναι ένα κορίτσι . Είναι όλοι μας. Η Αλίκη είμαστε εμείς.
 
 Ποια είναι η Χώρα των Θαυμάτων;  Είναι μια χώρα μαγική όπου όλα ανατρέπονται. Είναι ο ιδανικός  κόσμος  που ονειρεύονται τα παιδιά. Μια ζωή επαναστατική , εκεί όπου όλα είναι πιθανά κι όλα μπορούν να συμβούν  , αρκεί να ονειρεύεσαι.
Αρκεί να μείνεις για πάντα παιδί.
 
Η σχολή χορού της ΚΕΠΑ αποχαιρετά τθ φετινή  σχολική  χρονιά με δυο παραστάσεις  την ίδια μέρα.  Την Τετάρτη 31 Μαΐου στις  18:00 στο Χώρο Τεχνών οι μικρές και μεγάλες μπαλαρίνες  της  σχολής  θα παρουσιάσουν το παραμύθι  «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» σε χορογραφίες της Μαυρέτας Λενικάκη.
 
Την ίδια μέρα Τετάρτη 31 Μαΐου στις 20:30 στο Χώρο Τεχνών κα γίνει και η δεύτερη παράσταση της σχολής  στην οποία συμμετέχουν τα τμήματα σύγχρονου χορού , χιπ χοπ και λάτιν. Οι χορογραφίες είναι των Λενικάκη Μαυρέτα, Γεώργιου Τσαφκόπουλου  και της Ευγενίας  Κοτανίδου-Μπενάκη. Θα παρουσιαστούν επίσης κάποιες από τις χορογραφίες που βραβεύθηκαν στο φετινό πανελλήνιο διαγωνισμό χορού  «Veria Dance Competition 2017».
 
Αντί εισιτηρίου προσφέρουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βέροιας. 
 
Την επιμέλεια των δυο παραστάσεων έχει η καλλιτεχνική διευθύντρια της σχολής Λενικάκη Μαυρέτα. 
 
Σας περιμένουμε να ταξιδεύψουμε μαζί σε ένα κόσμο διαφορετικό. Σε ένα κόσμο γεμάτο δημιουργία και όνειρα. Στην χώρα των δικών μας θαυμάτων. Στη χώρα των παιδιών μας.
 
Ας  χορέψουμε λοιπόν…..