mkmk_poster_24

«Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες The Show», σε κείμενο Γιάννη Σερβετά, στο θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη»

Οι «Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες», από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες σειρές παιδικών βιβλίων έγινε θεατρική παράσταση με την υπογραφή του Γιάννη Σερβετά και φιλοξενείται από την Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Άλσος ’24» την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στο θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη», στις 8.45 μ.μ.
Γενιές ολόκληρες έχουν διασκεδάσει αλλά και διδαχθεί με τους πολύχρωμους Μικρούς Κυρίους και τις υπέροχες Μικρές Κυρίες. Η θεατρική οικογενειακή και διαδραστική παράσταση στην Ελλάδα, μια παραγωγή της Yuppitheater (KOLOSSAION PRODUCTIONS σε συνεργασία με τo Θέατρο Σοφούλη) κέρδισε μικρούς και μεγάλους και συναντάει νέους φίλους φέτος το καλοκαίρι.
Οι αγαπημένοι Μικροί Κύριοι και οι αγαπημένες Μικρές Κυρίες καλούνται να διαγωνιστούν σε ένα talent show με εσάς κριτή! Όπως πάντα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους δίνουν χρώμα αλλά και μαθήματα σε μικρούς και μεγάλους. Οι Μικροί Κύριοι και οι Μικρές Κυρίες συνεργάζονται, αλληλοϋποστηρίζονται και στέλνουν πάντα το μήνυμα «η ισχύς εν τη ενώσει». Όλοι ίσοι, όλοι διαφορετικοί, δίνει ο καθένας τη δική του πινελιά στον πολύχρωμο πίνακα της ζωής και αποφασίζει τελικά ποιος τα καταφέρνει καλύτερα στο τραγούδι!
Συντελεστές
Κείμενο: Γιάννης Σερβετάς
Σκηνοθεσία: Παυλίνα Χαρέλα
Μουσική: Χάρης Γκατζόφλιας
Σκηνικά: Αθανάσιος Κολαλάς
Κοστούμια: Αθανάσιος Κολαλάς
Μασκότ: Νίκος Μηνάς
Φωτισμοί: Ανέστης Ατακτίδης
Παραγωγή: Yuppitheater

Εισιτήρια
Τιμές εισιτηρίων: από 11€
Σημεία Προπώλησης
-Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας – Γραμματεία ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας /Π. Μελά και Μπιζανίου, τηλ. 2331078100
-Βιβλιοπωλείο Επίκαιρο, Βενιζέλου 38, τηλ. 2331024612
Ηλεκτρονικά: more.com

Comments are closed.